Du er her. #1 - Foreningswebsite > Jagt muligheder

Jagt muligheder i Ringkøbing Jægerforbund.

Vest Stadil Fjord

Foreningen råder p.t. ikke over eget jagtterræn.

Derimod bliver de af foreningens medlemmer som har tilmeldt sig, med jævne mellemrum inviteret med på ande- og gåsejagt på statens arealer ved Vest Stadil Fjord. Ringkøbing Jægerforbund er sammen med 9 andre foreninger i lokalområdet begunstiget med ca. 10 - 15 årlige jagtinvitationer. Det er dog en betingelse for deltagelsen, at medlemmet bor i det gamle Ringkøbing, Ulfborg-Vemb eller Holmsland kommune.

Listen over tilmeldte til jagterne i Vest Stadil klik her

Leje af pramplads

Det er igennem Ringkøbing Jægerforbund mulig at leje en pramplads, det eneste krav er at man skal være mindst B-medlem af foreningen. Man skal blot kontakte formanden for fjordudvalget og bestille en plads. Det koster 425 kr. for en sæson, man kan dog spare en "hund" hvis man hjælper med den årlige oprydning af bådpladserne der som regl er en søndag i april måned det tager ca.3-4 timer. Man kan se ordensregler for prampladser her. 

Følgende personer har pramme liggende hos prampladsen klik her

baadplads.jpg

Rågeregulering

Videre er foreningen behjælpelig med regulering af råger i Alkjær Lukke i Ringkøbing. For at deltage i reguleringen, skal man ansøge om optagelse på en reguleringsliste som tilgår både kommune og Politi.

Interesserede kan henvende sig bestyrelsen for optagelse til regulering.

Listen over jægere som fortager rågeregulering 2016 her

Listen over jægere som står på venteliste til rågereguleringskorpset her

rge.jpg